Prodaja stanova

PRODAJA LUKSUZNOG ČETVOROSOBNOG STANA NA DORĆOLU

Beograd, Donji Dorćol

183 m² 584 000 € 3 191.26 €/m²
Kvadratura:
183 m²
Sobe:
4
Grejanje:
Centralno
Parking:
Da
Sprat:
2 / 5

Dodatna opremljenost

Garaža
Garažno mesto
Ostava za bicikle
Lift
Balkon
Recepcija

Tehnička opremljenost

Optička mreža
Sigurnosna oprema
Sigurnosna vrata
Video nadzor / Interfon

Ostalo

Grejanje: Centralno grejanje
Topla voda: Toplana
Gradski prevoz: Autobuska stanica, Tramvajska stanica
Status izgradnje: Izdata upotrebna dozvola

Opis

Luksuzan stan sa najkvalitetnijom opremom i enterijerom u zgradi moderne arhitekture pozicioniranoj na odličnoj lokaciji u centru grada.

Zgrada u svojoj ponudi ima 5 stanova i svaki stan je sam na spratu sa mogućnošću direktnog ulaza iz lifta koji ima elektronske kartice. Stan je dvostran, sa odvojenim spavaćim blokom, sa 3 spavaće sobe i 2 kupatila, kao i gostinskim malim kupatilom i prostranim dnevnim prostorom od 53m2 koji izlazi na veliku lođu, pružaju veoma izraženu funkcionalnost i visok standard stanovanja. Svaka spavaća soba ima svoj garderober.

Upotreba vrhunskih materijala i precizno dizajniranih detalja usklađena je i u eksterijeru i enterijeru. Posebni svetlosni efekti na fasadi kao i savremena rasveta unutar objekta čine stilski nesvakidašnju arhitekturu. Prisustvo i teksture prirodnog mermera Carrara Bianco, Pietra Grey, drveta i stakla, doprinose atmosferi komfora koji se oseća u svim prostorima. U dnevnom prostoru i spavaćim sobama ugrađeni su displeji sa ekranom osetljvim na dodir sa mogućnošću prikaza i upravljanja i do 96 programskih funkcija. Dodatna prednost primenjenog sistema je to što osim za grejanje i hlađenje, toplotne pumpe služe i za pripremu sanitarne tople vode.

Osim mogućnosti paljenja, gašenja i prigušenja svetla, postoje i senzori za automatsko paljenje rasvete u hodničkim prostorijama. Real Screen R95 Zip sistem sa aluminijumskim vođicama i elektromotornim pogonom sa platnima koji zamenjuje konvencionalne roletne. Efikasni sistemi za zaštitu od sunca i za zaštitu same stolarije, a spoljni skrinovi sa ZIP sistemom posebno utiču na visoku stabilnost protiv vetra i propusnost dnevne svetlosti.

Date cene su sa PDV-om.